Volledig scherm
Rik van de Westelaken presenteert de Mollen-show. © ANP Kippa

Nijmegenaar Sinan Can in Colombia ontmaskerd als kandidaat Wie is de Mol?

updateAVROTROS heeft vanmiddag de namen van de kandidaten van Wie is de Mol? bekendgemaakt. Eerder vandaag kwamen molloten de deelnemers van het nieuw seizoen op het spoor. In Colombia werd door een oplettende twitteraar een foto van een muurschildering gemaakt waarop de bekende Nederlanders staan afgebeeld.

De omroep laat weten dat presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mulligen, journalist en programmamaker Sinan Can, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, Meester Patissier Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis, presentator Jamie Trenité, presentatrice Evi Hanssen en YouTuber en visagiste Nikkie de Jager vertrekken samen met presentator Rik van de Westelaken naar Meddelín, Colombia. Zij storten zich in het grote Wie is de Mol? avontuur.

Hoewel sommige namen vanochtend al werden genoemd, blijkt nu dat een aantal daarvan niet helemaal juist was. Zo werd Nielson bijvoorbeeld voor Lil’Kleine aangezien.

Code

De cijfercode waaruit de locatie kon worden opgemaakt, werd vanochtend al snel gekraakt. ,,De cijfers spellen COMUNA in letterwaarde (A=1, B=2, etc.). Comuna 13 is de wijk San Javier in Medellín, Colombia’’, luidde de conclusie. De hints ‘met de rug tegen de muur’ en ‘oefening baart kunst’ duidden op de muurtekening.

Wie is de Mol?, met Rik van de Westelaken als opvolger van Art Rooijakkers, is vanaf 5 januari te zien. Rik liet eerder los ‘niet bezig’ te zijn met het Mollen-CV van zijn voorganger. ,,Alles wat je voor de eerste keer doet, is natuurlijk spannend. Maar ik kan niet anders dan mezelf zijn en ik hoop dat kijkers het ook leuk vinden met mij.’’

Volledig scherm
Deelnemers Wie is de Mol? © AVROTROS

Bijna #widm #wieisdemol

Een foto die is geplaatst door null (@) op

#widm #wieisdemol

Een foto die is geplaatst door null (@wieisdemol.avrotros) op

#widm #wieisdemol

Een foto die is geplaatst door null (@) op

#widm #wieisdemol

Een foto die is geplaatst door null (@wieisdemol.avrotros) op