Volledig scherm
© Instagram Nikkie Plessen

Nikkie klimt op nek Dré Hazes en Patty Brard in spanning

showbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

The Voice-nachtegaaltje Pleun Bierbooms is in haar ondergoedsetje bij de kerstboom gaan staan. ,,Embrace your curves’’, is haar motto.

Een foto die is geplaatst door null (@pleunbierbooms) op

Team Noord, bestaande uit 3FM-dj's Sander Hoogendoorn en Eva Koreman, komt steeds dichterbij hun eindbestemming van Serious Request. Het stel moest vandaag de Friese kou en wind trotseren.

Een foto die is geplaatst door null (@sander3fm) op

Killerbodymotivator Fajah Lourens poetst haar tanden al maanden met een zwart goedje dat is gemaakt van kokosnoot. Resultaat gegarandeerd, aldus de strak getrainde brunette.

Een foto die is geplaatst door null (@mykillerbodymotivation) op

Alain Clark trekt in Los Angeles de ene moeilijke blik na de ander.

Een foto die is geplaatst door null (@alainclark) op

Wie de fotocompetitie Het Perfecte Plaatje gaat winnen? Jamai, aldus Jim.

Een foto die is geplaatst door null (@jimbakkum) op

Nikkie Plessen is voor het decembernummer van vrouwenblad Grazia met een fles champagne in de hand op de nek van haar buddy André Hazes gaan zitten.

Een foto die is geplaatst door null (@nikkie_official) op

De terroriserende kat Tatti van actrice Sanne Vogel heeft ook dit jaar toegeslagen: de planten moeten noodgedwongen afgezet met gaas en hij valt menig huisgast lastig. Ondanks dat is de christmas spirit in huize Vogel hoog.

Een foto die is geplaatst door null (@sannevogel) op

Doutzen Kroes koestert de momenten dat ze met haar dochtertje Myllena Mae (4) diepe gesprekken voert en vogeltjes voor haar vouwt.

❤️

Een foto die is geplaatst door null (@doutzen) op