Volledig scherm
PREMIUM
© Maarten Starrenburg

Nu al te zien: sterren van komende decennia

Duncan Laurence. Douwe Bob. Martin Garrix. Drie enorme talenten die doorbraken bij de Kunstbende-wedstrijd, voor jong creatief talent. Zaterdag is de finale van dit jaar, het Young Creators Festival. De talentenshows van televisie sturen hun scouts er op af.

Ze is al ruim dertien jaar directeur van Kunstbende, de wedstrijd voor jong creatief talent die zaterdag haar jaarlijkse finale beleeft op het Westergasterrein in Amsterdam. Marjolein Rietveld heeft dus genoeg talent gezien, of het nu op het gebied van dans, taal of fashion is. Maar als ze er één uit mag lichten, is het toch de inmiddels wereldberoemde dj Martin Garrix – om uiteenlopende redenen.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?