Waarschijnlijk keek Orlando Bloom zo uit zijn ogen bij het ontdekken van de fout
Volledig scherm
Waarschijnlijk keek Orlando Bloom zo uit zijn ogen bij het ontdekken van de fout © Getty Images

Oeps: Lord of the Rings-acteur Orlando Bloom tatoeëert naam van zoontje verkeerd

Orlando Bloom kan zijn arm weer trots tonen aan zijn zoon Flynn. De tatoeage waarop zijn naam - in Morsecode - verkeerd stond gespeld is gecorrigeerd, laat de acteur woensdag zien op Instagram.

Op zijn arm moesten de naam, geboortedatum en -tijdstip staan, maar een oplettende volger wees hem gelijk op de fout. Doordat een puntje was weggevallen, stond er Frynn in Morse. Dat is nu aangepast. ,,Het is eindelijk goed gegaan. Hoe maak je zo'n fout? #pinterestfail", schrijft de acteur bij zijn 'nieuwe' tattoo.

Tatoeëerder Balazs Bercsenyi zegt op Instagram dat Orlando het plaatje inderdaad van Pinterest had gehaald. ,,We hebben nu het ontbrekende puntje toegevoegd en voegde er nog één toe voor zijn hond Sidi. Conclusie: vertrouw nooit op wat je klanten vinden op Pinterest.”

  1. Bas Smit laat dochter (8) zijn haar knippen tijdens livestream: ‘Klamme handjes’

    Bas Smit laat dochter (8) zijn haar knippen tijdens livestream: ‘Klamme handjes’

    Bas Smit heeft vandaag misschien wel voor de grootste uitdaging ooit in zijn leven gestaan: hij liet zijn 8-jarige dochter Lola zijn lokken knippen. Dat ging niet zonder slag of stoot, Smit werd in zijn nek én oor geknipt, tot aan bloedens toe. Ruim 24.000 mensen (een record voor Smit) schakelden in voor het tafereel dat live te volgen was op het Instagram-acount van Smit. ,,Ik zit helemaal met klamme handen hier’’, riep zijn vrouw Nicolette van Dam het meermaals uit in de livestream.