Volledig scherm
Olcay Gulsen © ANP Kippa

Olcay Gulsen: Waar Waylon komt, zijn problemen

VIDEOOlcay Gulsen heeft vanavond in RTL Boulevard flink uitgehaald naar Waylon. De modeontwerpster is van mening dat de zanger, die momenteel het AD boycot, zich veel te agressief opstelt. ,,Overal waar Waylon is, zijn er problemen."

Het gezelschap kaartte in de uitzending van vanavond de impasse aan tussen de vertegenwoordiger van Nederland op het Eurovisie Songfestival en de journalist. De Boulevard-verslaggever kon zich vinden in het standpunt van Waylon. ,,Als het alleen maar negatief is kan ik het wel begrijpen", verklaarde hij.

Olcay ging daar vol tegenin. ,,Ik vind het zo zonde, ik vind dat Waylon een heel agressieve houding heeft en alles negatief maakt",  reageerde de ontwerpster. ,,Je doet dit voor je land, maar accepteert geen kritiek."

De 37-jarige brunette vindt dat Waylon het probleem dichter bij zichzelf moet zoeken. ,,Waar je Waylon ook heen stuurt, er is altijd een probleem", merkte ze droogjes op.

Boycot

Waylon wil muziekverslaggever Stefan Raatgever van het AD niet meer te woord staan. En ook videoverslaggever Noël van Hooft van het AD moet het ontgelden, blijkt uit zijn laatste bijdrage.  ,,We ervaren weinig steun van het AD en er komt alleen maar venijn uit de pen van jullie medewerker Stefan Raatgever'', zegt manager Paul Brinks namens Waylon. ,,Jullie zijn niet trots op Waylon en dat is heel jammer. Daarom laten we dit nu gaan en praten niet meer met het AD…", luidde de verklaring.

Stefan Raatgever reageert in een interview met deze site op de boycot van Waylon. ,,Ik ben geen fan, maar een journalist, of een kritisch supporter zo je wil."

Bekijk hier hoe Waylon reageert op videoverslaggever Noël van Hooft :