Arlette Adriani en Raisa Blommestijn, de nieuwe presentatrice van Ongehoord Nieuws.
Volledig scherm
Arlette Adriani en Raisa Blommestijn, de nieuwe presentatrice van Ongehoord Nieuws. © ON!

ON doopt Ongehoord Nieuws om tot ‘opinie- en duidingsprogramma’, Blommestijn presentator

Omroep Ongehoord Nederland (ON) heeft het programma Ongehoord Nieuws bij de aanvang van het nieuwe seizoen omgedoopt tot een ‘opinie- en duidingsprogramma’. Dat zei presentator Arlette Adriani vanmiddag aan het begin van de eerste aflevering van het nieuwe, tweede seizoen van de talkshow. Bij de lancering in februari noemde de omroep het programma nog een actualiteitenrubriek.

 1. NPO straft Ongehoord Nederland met bijna ton boete, omroep overweegt juridische stappen
  update

  NPO straft Ongehoord Nederland met bijna ton boete, omroep overweegt juridische stappen

  De Raad van Bestuur van de NPO heeft besloten een financiële sanctie op te leggen aan Ongehoord Nederland nadat de ombudsman onlangs concludeerde dat de omroep onder meer bijdraagt aan de verspreiding van aantoonbaar onjuiste informatie. De straf houdt in dat de omroep voor het budget van 2023 bijna een ton minder kan besteden, 93.442,43 euro om precies te zijn. De omroep beraadt zich op juridische stappen.
 2. Nederland zendt animatiefilm Knor in voor Oscar na historische nominaties Gouden Kalveren

  Nederland zendt animatie­film Knor in voor Oscar na histori­sche nominaties Gouden Kalveren

  De Nederlandse bioscoopfilm Knor wordt namens Nederland ingezonden als kandidaat voor de Oscar voor beste lange animatiefilm. Dat hebben SEE NL, dat de films inzendt namens Nederland, en distributeur Gusto vandaag bekendgemaakt. Het is de eerste maal in de geschiedenis dat Nederland een zogenoemde stop-motionfilm inzendt. Gisteren werd nog bekend dat de film als eerste animatieproductie ooit kans maakt op Gouden Kalveren.