Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Ongehoord Nederland zou hier een boete voor krijgen, maar bij BNNVara kan het gewoon

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

3 reacties

 • G.J.W Wassink

  2 maanden geleden
  In NL wordt duidelijk met 2 maten gemeten; bij ON wordt van elke scheet een donderslag gemaakt en bij Kalid en Sophie, OP1, Nieuwsuur en Eenvandaag kunnen ze alles. Het lijkt wel of de links gekleurde berichtgeving van deze programma's altijd omarmd wordt en de rechts gekleurde berichtgeving van ON sowieso onjuist is en dus aan de schandpaal moet. Ik denk dat de NPO zelf aan de schandpaal moet.
 • Hendrik Horden

  2 maanden geleden
  BNNVara: haar journalistieke normen waren duidelijk afwezig tijdens deze uitzending. Eenzijdige berichtgeving; ik denk dat de gemiddelde kijker hier wel doorheen prikt. Extinction Rebellion geniet in ieder geval niet mijn steun; haar methoden zijn onwettig. BNNVara onwaardig.
 • Michel Fijen

  2 maanden geleden
  Deze keer eens met Angela. Deze door George Soros gefinancierde club (fact check maar) krijgt alle ruimte. Mensen die niet antivax maar er wel kritische vraagtekens bij zetten, werden niet netjes van hun bed gelicht maar konden rekenen op een leger meters en politie en kregen rake klappen. Werden weggezet als wappies, rechtsextremisten, etc. Maar linksextremise moet met de mantel der liefde worden bedekt en beschermd. Inderdaad over meten met 2 maten.