Antoinette Hertsenberg.
Volledig scherm
PREMIUM
Antoinette Hertsenberg. © gratis

Onrust in Hilversum: Radar en Opsporing Verzocht onder druk

NPO 1 wil jonger publiek trekken, maar die strategie gaat ten koste van goed bekeken programma’s als Radar en Opsporing Verzocht. Dat zorgt voor onrust in Hilversum. ,,Een moord kun je niet oplossen in drie minuten.”

21 reacties

 • T.H. Schiltmans

  1 maand geleden
  Wel kijk en luistergeld blijven betalen voor onzin??? Als je de 50 jaar gepasseerd bent, ben je kennelijk afgeschreven bij nop 1. Met dank
 • m bruijn

  1 maand geleden
  Wordt tijd dat de subsidie wordt gehalveerd.
 • Henny Tuite

  1 maand geleden
  TV kijken moet ontspannend zijn, iets waarbij je even alle zorgen opzij kan zetten. Nu hebben we veel praatshows op de tv, maar dat kan ook op een radiozender. Kom met een programma waarbij de kijker kan lachen, en even niet telkens op de vele zware gesprekken worden getrakteerd. Maar maak ook geen misbruik van de ellende van een ander, dat is erg goedkoop en dat gebeurd al op de commercieële zenders. Gebruik het geld voor een goede en gezellige serie.
 • E Hall

  1 maand geleden
  Ca 5 jaar geleden hebben we de kabelTV opgezegd. Ook de kinderen missen NPO niet, op school is NPO ook niet het gesprek van de dag. Lineaire TV is over en uit. Alleen bejaarden kijken nog omdat die dat al deden. Nog een voordeel: we kennen de zgn BNers niet.
 • N Smits

  1 maand geleden
  Radar en goede onderzoeksjournalistiek ze zijn gekleurd in wat ze willen laten zien en wie ze willen laten spreken.