Op1 wordt in de zomer weer teruggeschroefd naar vijf uitzendingen per week.
Volledig scherm
Op1 wordt in de zomer weer teruggeschroefd naar vijf uitzendingen per week. © ANP

Op1 in de zomer terug naar vijf dagen

Op1 wordt in de zomer weer teruggeschroefd naar vijf uitzendingen per week. Dat bevestigt WNL-hoofdredacteur Bert Huisjes, ook namens de andere betrokken omroepen, vandaag na berichtgeving van onder meer De Telegraaf en RTL Boulevard.

Vijf omroepen nemen elk een andere avond voor hun rekening, bevestigt Huisjes. Of dat betekent dat de Vpro inderdaad WNL, BnnVara, EO en Omroep Max komt versterken zoals door bronnen in andere media wordt gemeld, laat hij in het midden. Over de invulling en presentatieduo’s moeten nog knopen worden doorgehakt. Die beslissingen worden binnenkort bekendgemaakt.

De talkshow van NPO 1 is sinds eind maart zeven dagen in de week op televisie vanwege de coronacrisis. Speciaal daarvoor keerde Jeroen Pauw na bijna drie maanden afwezigheid terug op tv. Hij nam samen met Fidan Ekiz de zondag voor zijn rekening. Pauw liet vorige week al weten in de zomer weer te stoppen bij Op1.

Beluister hier de nieuwe AD Media Podcast:

Jeroen Pauw houdt het voor de zomer weer voor gezien bij Op1. In Veronica Inside op Radio Veronica bracht presentator Wilfred Genee naar buiten dat Jeroen Pauw en Fidan Ekiz worden vervangen bij Op1:

  1. Billie Eilish maakt strippend vuist tegen body shaming: ‘Als ik minder draag, ben ik een slet’
    video

    Billie Eilish maakt strippend vuist tegen body shaming: ‘Als ik minder draag, ben ik een slet’

    Zangeres Billie Eilish (18) heeft een bijzonder intieme video gedeeld om een vuist te maken tegen body shaming. Het uiterlijk van de jonge wereldster ligt al jaren onder een vergrootglas in de media, terwijl ze privé worstelt met een laag zelfbeeld. ,,Is mijn waarde alleen maar gebaseerd op jouw mening?’’ vraagt Billie in haar korte film, die binnen een dag al ruim 3,5 miljoen keer is bekeken.