Op1 wil geen politici aan tafel als ze collega’s bedreigen: ‘Maar dit is geen cordon sanitaire’

video/updateKamerleden die anderen bedreigen zijn niet welkom aan tafel bij talkshow Op1. Dat zei presentator Charles Groenhuijsen gisteren in het programma tijdens een gesprek over de dreigementen die Forum voor Democratie-parlementariër Pepijn van Houwelingen uitte aan het adres van D66-politicus Sjoerd Sjoerdsma.

12 reacties

 • Thea Verstelten

  7 maanden geleden
  Worden dan in het vervolg ook de partijen van Rutte, Hoestra, Kaag, Segers ed. geweerd? want deze liegen, bedriegen en verdraaiien ook de waarheid en volgens mij is dat ook een belediging of geld dit enkel voor partijen die vanuit hun opvattingen kritisch zijn op o.a. het publieke bestel en de desinformatie die daar verspreid wordt?
 • Noortje Koesen

  7 maanden geleden
  Zo min mogelijk aan het woord laten. Dat ik er nu over schrijf, is al weer teveel aandacht. Hoe dan ook. Griezels zijn het.
 • Cor Kok

  7 maanden geleden
  Elke blik en of aandacht van deze persoon is er één te veel.
 • Robbert Olthuis

  7 maanden geleden
  Ook de schrijvende media zouden zich moeten beperken in hun aandacht voor deze uitingen. Het hoogst noodzakelijke mededelen. Deze partij (en enkele andere) leeft bij het idee "het hindert niet hoe ze over me praten, als ze maar over me praten"
 • LIESBETH Gelderen

  7 maanden geleden
  Ze willen sowieso niemand in de studio die kritisch is!!! En als ze komen dan gaan we ze zo snel mogelijk afzeiken!!!