Wietze de Jager
Volledig scherm
PREMIUM
Wietze de Jager © Brunopress/Patrick van Emst

Papadag voor radio-dj is nog een brug te ver: ‘Luisteraar is te conservatief’

Het gros van Nederland kijkt niet gek op als een collega aankondigt in deeltijd te willen werken. In de radiowereld is het wel voer voor discussie, nu prominente dj’s minder willen werken. ,,Het is voor de luisteraar alsof een vriend ineens zegt: ik vind je niet meer leuk.”

3 reacties

 • Els Weber-van Dreuten

  2 maanden geleden
  Wat een flauwekul, mijn vader draaide vijfploegendienst bij de Aku, werkte bij de boer en onderhield een volkstuin want een groot gezin moet eten en had toch nog tijd voor zijn kinderen. Maar toen was er nog geen sociale media wat ook veel tijd opslokt.
 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  Ik heb hier heel gemengde gevoelens bij. Mannen moeten maar door buffelen en de zorg thuis overlaten aan de vrouw want hé, er moet wel carrière gemaakt worden. Vrouwen mogen wel een stapje terug doen en daar zeurt niemand over. Maar in het kader van de gelijke behandeling moet je het als man óók aan kunnen geven als het te veel wordt- maar dat is nog lang niet maatschappelijk aanvaard. Dat rare machismo in deze samenleving is heel ongezond voor het welbevinden van man èn vrouw. En kind.
 • J.L. Gaertner Duineveld

  2 maanden geleden
  Papa dag? Alleen in Nederland zijn vaders blijkbaar partime prinsjes als het op ouderschap aankomt? Mijns inziens ben je 24/7 ouder van een kind. En als de dj voor het kind moet zorgen moet iemand anders maar presenteren. Wat een non discussie,of is het een excuus om onder zorgplicht uit te komen?