Perfect liefdesweekend voor Iris van den Ende en haar Vincent op Mallorca

videoBij het sprookjeshuwelijk van Iris van den Ende, de dochter van mediamagnaat Joop van den Ende, waren dit weekend verschillende bekende Nederlanders aanwezig. Zo vlogen Chantal Janzen en haar man Marco naar Mallorca en waren ook Antje Monteiro en haar vriend Dennis erbij.

Volledig scherm
© ANP Kippa

Het lukte Chantal, die een lange zwarte jurk droeg, om zonder haar steun en toeverlaat op make-upgebied sterrenvisagist Leco van Zadelhoff de perfecte felrode lipliner op te brengen. De presentatrice, die oppas regelde voor haar drie maanden oude zoontje Bobby, spreekt vandaag bij een selfie van een mooi liefdesweekend in het romantische havenstadje Port de Sóller.

Van de bruiloft van Iris en haar grote liefde Vincent Biekman zijn geen foto's op sociale media te vinden, maar persbureau ANP was aanwezig om officiële foto's te maken en kreeg Joop van den Ende (76) kort te spreken. Hij had de eer om Iris, die straalde in een klassieke creatie met opvallend lange sluier, weg te geven. ,,Ze zag er beeldschoon uit", zei hij na afloop van de ceremonie. ,,Ik had zulke tranen, ik was zo emotioneel. En iedereen om ons heen pinkte een traantje weg. Het was een prachtig moment. Het is een cliché, dat het emotioneel is voor een vader om je dochter weg te geven, maar het is gewoon honderd procent waar."

Feestje

Ook Joops vrouw Janine genoot met volle teugen. ,,Deze dag is geweldig. Die is laat begonnen wat de ceremonie betreft, die is om 16.30 uur begonnen. Als moeder van de bruid mocht ik er heel dichtbij zijn. Dus eerst het ontbijt op ons terras en daarna de nagels, haar en make-up doen. Dat was zeer, zeer bijzonder."

De locatie op Mallorca zorgde ook voor mooie herinneringen, omdat Joop en Janine daar 30 jaar geleden ook trouwden. ,,De hele fase naar ons huwelijk toe en de intimiteit op de dag zelf. Dat is hier ook en dat voelt heel goed.''

Mogelijk zorgde Iris' broertje Vincent, die een relatie heeft met Esmée Geeratz (de dochter van Chantals man Marco Geeratz), tijdens het feest voor de muziek. Waar de 29-jarige Iris in Nederland druk is met haar eigen productiebedrijf Medialane, is Vincent in Los Angeles onder de naam Avedon succesvol als producer.

Volledig scherm
© ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa
Antje Monteiro met haar vriend Dennis van Tamelen.
Volledig scherm
Antje Monteiro met haar vriend Dennis van Tamelen. © ANP Kippa
Chantal Janzen met haar man Marco Geeratz.
Volledig scherm
Chantal Janzen met haar man Marco Geeratz. © ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa
Het kersverse echtpaar Iris van den Ende en Vincent Biekman poseert met bruidsmeisjes op een trap in Port Soller.
Volledig scherm
Het kersverse echtpaar Iris van den Ende en Vincent Biekman poseert met bruidsmeisjes op een trap in Port Soller. © ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa
Chantal regelde oppas voor de kleine Bobby.
Volledig scherm
Chantal regelde oppas voor de kleine Bobby. © Instagram Story