Prins William en Kate Middleton gooien benen los in Belize, maar: ‘Ze kunnen beter nog wat oefenen’

videoPrins William (39) en Kate Middleton (40) hebben afgelopen weekend in Belize met de lokale bevolking gedanst. In een video op sociale media danst het koppel, gekleed in het blauw, op de muziek van de lokale Garifuna-cultuur in kustplaats Hopkins. Toch was niet iedereen onder de indruk...

 1. Josje Huisman (36) na haar scheiding: ‘Misschien is uit elkaar gaan een vorm van liefde’
  PREMIUM

  Josje Huisman (36) na haar scheiding: ‘Misschien is uit elkaar gaan een vorm van liefde’

  Josje Huisman (36) heeft haar leven een nieuwe draai gegeven. Ze woont weer in Nederland, ze maakt hoeden in plaats van muziek en ze trekt er regelmatig met haar camper ‘Chateau Jos’ op uit, samen met zoontje Kamari (3). Al meer dan een jaar is ze uit elkaar met de papa van haar kind. Nu vertelt ze voor het eerst aan Het Laatste Nieuws hoe ze er opnieuw bovenop krabbelde en ze deelt haar dromen voor de toekomst. ,,‘Ben jij euh … Josje niet?’ Dat gebeurt steeds minder.”
 2. William en Kate moeten bezoek aan dorp in Belize afzeggen na protesten

  William en Kate moeten bezoek aan dorp in Belize afzeggen na protesten

  William en Catherine hebben een van hun eerste officiële activiteiten gedurende hun bezoek aan het Caribisch gebied moeten annuleren. De Britse royals vliegen vandaag naar Belize, het eerste land dat het stel bezoekt. Zij zouden zondag een duurzame cacaoboerderij bezoeken in het dorp Indian Creek (Belize), maar bewoners daarvan protesteerden vrijdag tegen het bezoek van het stel. Daarop maakte Kensington Palace bekend dat het dorpsbezoek is geschrapt.