Wessel de Groot / Sander van Betten
Volledig scherm
PREMIUM
© Wessel de Groot / Sander van Betten

Privédetective Sander over ‘breuk’ met Erica Meiland: ‘Ik heb met niemand in de familie ruzie’

Is de relatie tussen Erica Meiland en privédetective Sander van Betten uit Zwolle ten einde? Dat gerucht sijpelde zaterdagavond naar buiten, maar zelf wil Van Betten het niet bevestigen noch ontkennen. ,,Omdat het een privésituatie is.”

4 reacties

 • Ger Pett

  2 weken geleden
  Deze familie is nep, gewoon nep,laatst, gingen ze Erica volgen ,naar een date? ze stonden met een filmploeg, op afstand te filmen, en dan nog wel een privé detective?? die dit niet in de smiezen zou hebben,die De Mol denkt zeker dat iedereen in die nep programma's geloofd ,en laten we deze aandacht zieke verwende gezin lekker links laten ligen,zijn we zo van dat volk af.
 • Geert Loermans

  2 weken geleden
  Stop toch met dit soort berichten, ook met die zg showbytes, kan mss in het AD, maar is De Gelderlander onwaardig. Waar is mijn kwaliteitskrant gebleven. Lijkt steeds meer op die krant uit Amsterdam.
 • Mark Pier

  2 weken geleden
  Kan er een Meiland boycot komen in deze krant?
 • tinus aardsen

  2 weken geleden
  Je word een beetje meiland moe, moeten die mensen nu altijd in het nieuws komen? sensatiezoekers! ze worden steeds meer irritanter! vreselijk! hoop dat er fatsoenlijkere mensen meer aandacht krijgen als die familie!!
 1. Rijd met ons mee over de gloednieuwe Europaweg
  Play

  Rijd met ons mee over de gloednieu­we Europaweg

 2. Twee auto's total loss na aanrijding met vrachtwagen in Ede
  Play

  Twee auto's total loss na aanrijding met vrachtwa­gen in Ede