Qmusic geeft drie keer 10.000 euro weg in mysterieus radiospel

Qmusic gaat aan drie luisteraars een geldbedrag van 10.000 euro uitdelen. Dat is te winnen in een nieuwe editie van het radiospel De Uitverkorene, waarin het radiostation een privédetective het land instuurt die drie mensen selecteert op basis van een goede daad. Zij zijn De Uitverkorenen en hebben dus gewonnen zonder ergens aan mee te doen.

Vanaf maandag 6 mei geven de dj’s van Qmusic elke dag hints op de radio en online. Dit kan gaan om een woonplaats, hobby’s of wat voor schoenen De Uitverkorene van die week draagt. Als de Uitverkorene zichzelf herkent, scant hij zijn gezicht in de applicatie van de Qmusic-app. Op basis van geavanceerde gezichtsherkenning weet de app dan of het om een match gaat. 

De Uitverkorene heeft na de eerste hint vijf dagen de tijd om zich te melden, de week erop begint Qmusic weer met een nieuwe Uitverkorene. Het spel wordt in totaal drie keer gespeeld.

Volledig scherm
© Qmusic
  1. Maradona: van lam naar leeuw en opgejaagd wild
    PREMIUM

    Maradona: van lam naar leeuw en opgejaagd wild

    Toen Diego Maradona na een mislukt en pijnlijk verblijf bij FC Barcelona tekende bij SSC Napoli, een van de armste clubs van Italië, moest hij meteen enkele teleurstellingen verwerken. ,,Ik verwachtte een huis, maar kreeg een appartement. Ik dacht een Ferrari te krijgen, maar werd met een Fiat afgescheept’’, zegt de Argentijnse voetballegende in het begin van de documentaire Maradona, die gisteravond in Cannes in wereldpremière ging.