Volledig scherm
Jaimie en Lil' Kleine zijn sinds twee jaar een stel. © BRUNO PRESS

‘Rapper Lil’ Kleine voor het eerst vader geworden’

Lil’ Kleine (24) en zijn verloofde Jaimie Vaes zijn de kersverse ouders geworden van hun eerste kindje. Dat maakte de rapper volgens Nu.nl vandaag bekend tijdens een optreden op het festival 7th Sunday in Erp. 

Wanneer het kindje van de twee is geboren is nog niet duidelijk. Ook is de naam van hun eerste telg nog niet bekendgemaakt. Lil’ Kleine en Jaimie zouden een jongetje verwachten. Zo schreef de rapper in april: ‘Je draagt onze jongen al meer dan 6 maandjes en het komt allemaal dichterbij, oh, oh oh, wat heb ik er een zin in om hem te vertellen hoe mooi, sterk en hoe bijzonder zijn mama is.’ 

Eerder verscheen er een filmpje op Instagram, waarin het geslacht van de kleine werd gedeeld. Die werd kort daarna echter weer verwijderd. In de video zou te zien zijn hoe Lil’ Kleine en Jaimie een echo lieten zien aan hun vrienden tijdens een diner. Ook verscheen de tekst ‘It’s a boy’ in beeld.

Bevestiging

Jorik Scholten, de echte naam van de rapper, en zijn verloofde Jaimie hebben op sociale media nog niks bevestigd over de komst van hun kindje. Het laatste bericht van de brunette is een week geleden gedeeld op Instagram. Jorik plaatste vanavond nog een foto, maar repte met geen woord over de geboorte van zijn zoon.

Eind vorig jaar maakten Lil’ Kleine en Jaimie Vaes bekend dat er een baby op komst was. Lil’ Kleine en Jaimie zijn sinds 2017 samen. Het stel was van plan deze zomer te trouwen, maar de bruiloft werd vanwege de zwangerschap uitgesteld.

  1. Simon Cowell loopt boos weg bij auditie van man die portret schildert met geslacht

    Simon Cowell loopt boos weg bij auditie van man die portret schildert met geslacht

    Britain's Got Talent-jurylid Simon Cowell is woest de zaal uit gelopen tijdens de auditie van de excentrieke Australische kunstenaar Tim Patch (70), die al sinds 2006 schildert met zijn geslachtsdeel. Patch, die optreedt onder de naam Pricasso, wilde op het podium in een paar minuten tijd een kleurig dubbelportret maken van Cowell en zijn collega David Walliams. Maar al bij de eerste ‘kwaststreken’ drukte eerstgenoemde op de rode knop, wat zoveel betekent als ‘per direct opkrassen’.