Volledig scherm
© Qmusic

Rowan uit Dieren wint bijna 50.000 euro door raden Het Geluid van Qmusic

videoDIEREN - Het radiospel Het Geluid van Qmusic is vanochtend in de show van dj's Mattie en Marieke geraden. Luisteraar Rowan uit Dieren mag 49.700 euro op zijn bankrekening bijschrijven.

Het lukte Rowan, nadat Marieke een tweede hint gaf, te raden dat het ging om het vastklikken van een A4'tje op een klembord.

Een gokje wagen kon deze keer extra lucratief zijn omdat Het Geluid hoe dan ook 10.000 euro waard was. Elke keer dat het niet geraden werd, kwam daar 100 euro bij.

In oktober won Tina 60.000 euro met het raden van het geluid dat je hoort als je een opzetstukje op een gieter klikt.

  1. Van deze mierzoete Britse kerstreclames springen de barsten in je glazuur
    video

    Van deze mierzoete Britse kerstrecla­mes springen de barsten in je glazuur

    De Staatsloterij-commercial met in de hoofdrol het spuuglelijke schoothondje Frekkel was eind vorig jaar met voorsprong de meest tranentrekkende en warmbloedige kerstreclame op de Nederlandse televisie. Maar het kan allemaal nog zieliger, sfeervoller, bombastischer en extremer. De flitsende najaarscommercials die momenteel in Groot-Brittannië op de buis zijn, spannen de kroon. Het zijn in veel gevallen peperdure, met emoties overgoten minifilms die zó mierzoet zijn dat spontaan de barsten in tandglazuur kunnen springen. Zoals die van ‘zingende winterpeen met schaafangst’ Robbie Williams voor grootgrutter Aldi. Kijk, huiver en geniet!