Volledig scherm
Roxeanne © Instagram/ Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes 10 kilo afgevallen

Roxeanne Hazes is tegenwoordig weer in de sportschool te vinden. Ook eet ze een stuk gezonder. Het resultaat: de 26-jarige zangeres is inmiddels tien kilo kwijt. Ze wil er nog eens tien kwijt.

Toen zoontje Fender zo'n negen maanden oud was, realiseerde Roxeanne zich dat ze helemaal vergat voor zichzelf te zorgen. ,,Dus ben ik lekker veel bezig. Aan het sporten en aan het lijnen en lekker gezond aan het eten.” Zo eet ze sinds begin dit jaar veganistisch. Door het afvallen heeft ze het gevoel dat ze er weer ‘mag zijn’. ,,Ik wil weer make-up dragen en ik heb weer zin om mijn haar leuk te doen.”

De dochter van André Hazes hoeft niet per se alle 30 kilo’s kwijt te raken die ze door haar zwangerschap aankwam, ,,maar ik wil wel lekker gewoon mijn sokken aan kunnen doen, zonder dat het vermoeiend is”, zegt ze tegen RTL Boulevard.
Hazes en verloofde Erik Zwennes verwelkomden vorig jaar juli hun eerste kindje.

Volledig scherm
Rox kort na de bevalling van zoon Fender. © Instagram/ Roxeanne Hazes
  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.