Jan Smit.
Volledig scherm
Jan Smit. © RTL

RTL heeft nog geen vervanger voor Jan Smit bij The Voice of Holland

UpdateHet is nog niet duidelijk wie Jan Smit komend seizoen gaat opvolgen bij The voice of Holland. RTL heeft nog geen vervanger gevonden, bevestigt een woordvoerder.

2 reacties

 • Sylvia Keijzers

  1 maand geleden
  Dit soort programma's zouden moeten worden verboden. Wie verzint dit soort onzin? En welk soort mensen kijkt hier naar?
 • Rene Gerritsen

  1 maand geleden
  Hij heeft gelijk. Programma draait tegenwoordig alleen nog maar om schreeuwende en ruzieënde coaches. Zou ik ook niet meer tussen willen zitten.
 1. Opbouw en kaartverkoop Pukkelpop stilgelegd om onduidelijkheid over coronaregels

  Opbouw en kaartver­koop Pukkelpop stilgelegd om onduide­lijk­heid over coronare­gels

  De opbouw van het Belgische festival Pukkelpop in Hasselt is stilgelegd. De organisatie wil van de Belgische overheid duidelijkheid over het maandag aangekondigde Covid Safe Ticket. Dat lijkt op de Nederlandse CoronaCheck-app, en is een bewijs waarmee gevaccineerde en negatief geteste bezoekers daar vanaf 13 augustus toegang krijgen tot grote evenementen. Pukkelpop trekt ook veel Nederlands publiek.
 2. Fijngevoelig alzheimerdrama Supernova is vooral een film over ware liefde
  PREMIUM
  Filmrecensie

  Fijngevoe­lig alzheimer­dra­ma Supernova is vooral een film over ware liefde

  Terwijl het alzheimerdrama The Father begin dit jaar alle aandacht kreeg bij de Oscars - hoofdrolspeler Anthony Hopkins won er ook daadwerkelijk een - , bleef het thematisch verwante Supernova eenzaam achter in de schaduw. Dat is even jammer als verklaarbaar. Waar The Father de kijker meeneemt ín het gedesoriënteerde brein van iemand met dementie, en daarmee een zeer onconventionele vorm kiest, is Supernova een meer klassiek verteld drama. In dit drama gaat het ziek zijn van het hoofdpersonage Tusker, gespeeld door Stanley Tucci, bovendien zelden gepaard met vette uitroeptekens.