Volledig scherm
Selena Gomez in Cannes. © Mike Marsland/WireImage

Selena Gomez: sociale media zijn gevaarlijk

Selena Gomez heeft zich tijdens het filmfestival van Cannes uitgesproken over de invloed van sociale media op haar generatie. De zangeres en actrice noemt het 'een ramp' en drukt jongeren op het hart er een poosje afstand van te doen wanneer het hen allemaal teveel wordt. 

Gomez, die zelf maar liefst 150 miljoen volgers op Instagram heeft en 57,6 miljoen volgers op Twitter, liet weten 'het gevaarlijk te vinden'. ,,Ik begrijp dat het geweldig is om sociale media als platform te gebruiken maar het baart me zorgen als ik zie hoe jonge meisjes en jongens zichzelf blootstellen. Zelf plaats ik geen zinloze foto's, ik post alleen iets met een bepaalde intentie. Het raakt me echt als ik dan meisjes ontmoet die online gepest worden via sociale media.”

Selena raadt hen dan ook aan voorzichtig om te gaan met het medium. ,,Neem alsjeblieft een pauze als je je daar beter bij voelt en zorg dat je er niet de hele dag mee bezig bent.”

  1. Wendy grijpt in: ‘Als Martijn Songfestival presenteert, dan ík ernaast’

    Wendy grijpt in: ‘Als Martijn Songfesti­val presen­teert, dan ík ernaast’

    Het is nog lang niet duidelijk wie het Songfestival volgend jaar gaat presenteren, maar voor Wendy van Dijk is het zo klaar als een klontje. ,,Als Martijn Krabbé het Songfestival gaat presenteren, dan hoor ik daar wél naast”, verkondigde ze vandaag in een filmpje dat bij 6 Inside te zien was. Dat viel bij Albert Verlinde niet helemaal in goede aarde. ,,Je gaat toch niet zelf zeggen: dat moet ik doen?”, reageerde hij vol verbazing.