Archiefbeeld van de Spice Girls.
Volledig scherm
Archiefbeeld van de Spice Girls. © AFP

‘Spice Girls werken aan nieuwe hits’ (en misschien doet Victoria ook mee)

Was er dit jaar al een reünietour, fans van de Spice Girls kunnen zich nu ook gaan verheugen op nieuwe hits van de iconische groep. Volgens de Britse krant Mirror werken de dames namelijk aan nieuwe muziek. Gespeculeerd wordt zélfs dat Victoria Beckham weer meedoet.

,,Ze zijn samengekomen in Londen om hun ideeën op een rijtje te zetten en om nieuwe muziek op te nemen. Het is heel spannend. Het bevindt zich in de beginfase, maar het gebeurt wel", onthult een ingewijde. ,,Ze hebben ook contact gehad met Victoria om te kijken of zij ook hierbij betrokken kan worden."

Terwijl de andere Spice Girls vaak terughoudend waren in het onthullen van eventuele toekomstplannen van de meidenband, heeft Mel B altijd geroepen dat er ooit nieuwe muziek zou komen. Mocht het daadwerkelijk gebeuren, dan zou het de eerste nieuwe muziek van de meiden zijn in twintig jaar tijd. In 2000 verscheen hun laatste album Forever.

Eerder dit jaar gaven Scary Spice Mel B, Baby Spice Emma Bunton, Sporty Spice Mel C en Ginger Spice Geri Horner dertien concerten. Grote afwezige was Posh Spice. Victoria had geen zin in de tournee omdat ze het te druk had met haar modemerk.