Volledig scherm
PREMIUM
© Shody Careman

Stel u eens voor: Martien en Erica naast Gordon en Wendy op de SBS-barbecue

Angela kijkt tvJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.

Ik weet niet zo goed of de tranen die gisteravond tijdens Chateau Meiland over mijn wangen biggelden van het lachen of huilen waren. De kanoscène over rivier de Vienne was zo mogelijk nog hilarischer dan de beruchte stressvolle autorit naar Frankrijk uit aflevering 1. Maar tegelijk was het natuurlijk ook het voorlopige einde van de reeks, die het onverwachte tv-hoogtepunt vormde van 2019 tot nu toe. Hoe moeten we toch in hemelsnaam de Martien/Erica/Claire/Maxime/Caroline-loze weken of maanden door komen? Gelukkig begint We Zijn Er Bijna volgende week, dat scheelt.

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.