Volledig scherm
© AD

Stem op jouw favoriete zwijmelfilms en win!

PeilingZwijmel jij helemaal weg bij Titanic of houd je het niet droog bij Notting Hill? Wij zijn op zoek naar dé favoriete romantische film aller tijden. Breng je stem uit en maak kans op een Disney Passepartout, ofwel met twee personen naar drie gloednieuwe Disneyfilms. 

Komend jaar zijn er maar liefst drie live-action Disney-films in de bioscoop te bewonderen: Dumbo, Aladdin en The Lion King.  Onder alle deelnemers van deze peiling verloten wij  kaartjes voor deze films voor jou en je geliefde (of familielid of vriend).  Het enige dat je hoeft te doen is te stemmen op je favoriete films en  je gegevens achter te laten. Winnaars krijgen vóór 19 februari 2019 per e-mail bericht. 

Volledig scherm
© AD

Onder de deelnemers wordt een Disney Passepartout voor drie bioscoopfilms, voor  twee personen verloot. Er is een winnaar per deelnemende titel van de Persgroep Nederland. Deelnemende titel van de Persgroep Nederland: AD Algemeen Dagblad, PZC, BNdeStem, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, de Gelderlander, de Stentor, De Twentsche Courant Tubantia.