Volledig scherm
Het radioduo Rob Stenders en Jeroen van Inkel keert woensdag weer terug op Radio 5 © ANP

Stenders en Van Inkel voor één keer herenigd op Radio 5

Het voormalige radioduo Rob Stenders en Jeroen van Inkel keert volgende week woensdag eenmalig terug. In het kader van de Week van de Jaren 80 op NPO Radio 5 schuift Stenders aan in Jeroens ochtendprogramma Je dag is Goed, zo maakte Omroep MAX vandaag bekend.

,,Met Rob samen een programma doen is als fietsen. Dat verleer ik nooit en het is extra leuk als we een lekke band krijgen”, aldus Jeroen van Inkel. Ook Stenders heeft er zin in: ,,Het is natuurlijk 's ochtends vroeg, dus het kan zijn dat ik vijf minuutjes later ben. Maar zo'n Week van de Jaren 80 is natuurlijk leuk om aan mee te doen.”

De radioshow Stenders & van Inkel ontstond op 30 oktober 1987 als vervolg op Curry & van Inkel. Rob Stenders volgde toen Adam Curry op als medepresentator van het programma. In de afgelopen jaren waren Rob en Jeroen al vaker samen op de radio te horen. Zo sloten ze vorig jaar de NPO Radio 2 Collecteweek af.

  1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

    Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

    Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.