Stien den Hollander (S10) met song in eigen taal naar Eurovisie Songfestival

UpdateZangeres/rapper S10 gaat Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2022. Haar naam is zojuist bekendgemaakt door AvroTros, die het liedjesfestijn vanuit Nederland organiseert. Cornald Maas laat aan deze site weten dat S10 met een Nederlandstalig nummer mee gaat doen.

4 reacties

 • Ceciel Buijser

  1 maand geleden
  Ach, kom op, @Harrie Derksen. De gemiddelde Nederlander heeft echt muzikaal geen enkele goede smaak. In voorgaande jaren zette Nederland zich ernstig te kakken met de 3J's, Sieneke, de Toppers en Joan Franka (die valszingende indianentooi). Ik heb liever leedvermaak over slechte inzendingen uit andere landen dan dat ik me plaatsvervangend zit te generen voor de Nederlandse bijdragen. Als je meedoet moet je ook willen winnen.
 • Mies Bauwvrauw

  1 maand geleden
  Eerst het nummer maar eens horen. Sha-la-lie was ook niet bepaald om trots op te zijn als land hahaha.
 • Harrie Derksen

  2 maanden geleden
  En weer worden de Nederlandse songfestivalliefhebbers niet betrokken bij de keuze voor ons lied. Teleurstellend, de AVRO/TROS kiest zijn of haar deelnemer en zij of hij kiest het nummer. Ondanks de over het algemeen goede klasseringen de laatste jaren vind ik het minder leuk dan toen wij met z'n allen een stem hadden.
 • Martin Reekers

  2 maanden geleden
  Wil het liedje wel horen, dan kan ik mijn mening vormgeven. Vroeger kreeg ik S5, nou dat was niet zo'n succes, hoop dat het met S10 dubbel zo beter word.
 1. Edwin Evers Band beëindigt samenwerking met Jeroen Rietbergen

  Edwin Evers Band beëindigt samenwer­king met Jeroen Rietbergen

  De Edwin Evers Band zet de samenwerking met Jeroen Rietbergen per direct stop. Dat laat de band vandaag weten op Instagram. Rietbergen, die jaren onderdeel was van de band, wordt onder meer beschuldigd van aanranding. Hij bekende in het schandaal rond The Voice of Holland ‘contact van seksuele aard’ te hebben gehad met vrouwen die betrokken zijn bij het programma. ‘Wij wensen alle betrokkenen veel sterkte toe’, schrijft Edwin Evers.