Superjuffie succesvolste familiefilm in twee jaar

De Nederlandse familiefilm Superjuffie heeft inmiddels 258.100 bezoekers getrokken. Daarmee is de bioscoopbewerking van de boekenreeks van Janneke Schotveld de meest succesvolle vaderlandse familieproductie in bijna twee jaar tijd, maakte distributeur Entertainment One bekend.

Het record stond op naam van Dikkertje Dap, die vorig jaar 258.000 mensen naar de bioscopen lokte. Ook andere familiefilms zoals De Familie Slim, Dummie de Mummie 3 en 100 Procent Coco, trokken niet zoveel bezoekers.

Het vierde deel van de Mees Kees-reeks blijft trouwens vooralsnog ongeschonden; daar gingen eind 2016 meer dan 360.000 mensen heen. De hoofdrollen in Superjuffie worden gespeeld door Diewertje Dir en Harry Piekema die de rol van Meester Snor vertolkt.

Volledig scherm
© PR
  1. Internationale reacties op Duncans Arcade: ‘Supermooie vocalen én prachtige billen’
    video

    Internatio­na­le reacties op Duncans Arcade: ‘Supermooie vocalen én prachtige billen’

    Eurovisie Songfestival-deelnemer Duncan Laurence (24) wordt door internationale bookmakers al ruim twee weken getipt als winnaar van het liedjesfestijn, in mei in de Israëlische stad Tel Aviv. Zijn intieme ballade Arcade valt ook in de smaak bij verstokte fans van het festival. Op YouTube staan tientallen, vooral buitenlandse reactievideo’s, waarin de Nederlandse inzending de hemel in wordt geprezen.