Volledig scherm
Suzanne Schulting. © ANP

Suzanne is een bikinibabe en Gerard is al in de kerststemming

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Actrice en schrijfster Liza Sips had er vanochtend zin in met de make up-doos en koos voor een spectaculaire look.

Naar de kapper gaan was het excuus van zangeres Sharon Doorson om niet naar de sportschool te hoeven, maar nu heeft ze geen smoesjes meer.

Op haar vakantie op Ibiza ontpopt shorttrackkampioen Suzanne Schulting tot een ware bikinibabe.

Lowlands is blijkbaar een heftig festival: presentator Tim Hofman en zijn vriendin Liza raakten helemaal verstrengeld in elkaar.

Het weer misleidt wellicht een beetje, maar het is nog hartje zomer. Gerard Joling is echter al bezig met de kerst.

Voor schrijfster Daphne Deckers zit de vakantie er alweer bijna op, maar ze kan nog even in haar roze outfit paraderen in Marbella.

Collega-schrijfster Heleen van Royen zit gewoon thuis op de bank in Hilversum en moet het doen met een cappuccino. 

  1. BBC bedolven onder de haatreacties na tv-show met mannelijk danspaar

    BBC bedolven onder de haatreac­ties na tv-show met mannelijk danspaar

    De BBC heeft bijna 200 brieven gekregen van kijkers die zich groen en geel ergerden aan het optreden van twee dansende mannen in het populaire tv-programma Strictly Come Dancing, een variant van Dancing With The Stars. Volgens de Britse omroep, die eens per twee weken het aantal schriftelijke reacties op programma's en de aard daarvan naar buiten brengt, stond in het merendeel van de ‘homofobe’ klaagepistels dat de intieme dans van Johannes Radebe en Graziano Di Prima ‘aanstootgevend’ was.