Volledig scherm
© Instagram Sylvia Geersen

Sylvia Geersen is weer gelukkig in de liefde

Sylvia Geersen (32) heeft een nieuwe liefde in haar leven. Het topmodel is gevallen voor de charmes van model-collega Robin Pijl. De brunette maakt het nieuws gisteren wereldkundig op Instagram en laat vandaag aan RTL Boulevard weten dat de twee inderdaad een stel vormen.

Sylvia is nu zo'n drie maanden samen met Robin. ,,Het is wel gewoon serieus. Ik ben helemaal dol op hem en word helemaal gelukkig van hem. Ik straal weer", aldus een gelukkige Sylvie.

Gisteren besloot het model haar liefde voor Robin op sociale media uit te spreken. Omdat ze voor een klus op het zonnige Aruba is, liet ze op Instagram weten hoe erg ze hem mist. ,,Mijn liefde, ik mis je", schreef ze bij een foto waarop het koppel te zien is.

Ondanks het vele reizen voor haar werk, mag Sylvie niet klagen. Omdat Robin ook model is, zien de tortelduifjes elkaar veel. ,,We zijn echt bijna iedere dag samen en werken ook veel samen."

In mei liet Sylvia nog weten gestalkt te worden door haar ex-man Rogelio Castro Martinez. Geersen trouwde in januari 2016 met Rogelio, elf dagen nadat de twee elkaar in Mexico ontmoetten nadat ze contact hadden gehad via sociale media. Het sprookje spatte uiteen toen het model erachter kwam dat hij een pathologische leugenaar bleek. In mei 2017 was de maat vol en vroeg Sylvia de scheiding aan. Geersen pakte haar leven in Nederland weer op, maar Rogelio had daar moeite mee.