Volledig scherm
© EPA

Sylvie Meis: Duitsland is mijn meditatieland

Sylvie Meis houdt haar privéleven bewust uit de media. De presentatrice heeft naar eigen zeggen geleerd van het verleden en houdt daarom haar lippen stijf op elkaar als het gaat om haar verloving.

,,Ik bescherm zo mijn relatie. Ik neem het heel serieus", zegt Sylvie tegen het Duitse GALA, bij de lancering van haar eigen brillenmerk. "We hebben een bevestiging van onze verloving gegeven maar daar willen we het bij laten. Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel, heel gelukkig ben."

Sylvie wil zich vooral beschermen tegen de Nederlandse media en niet eens zo zeer tegen de Duitse pers. "In mijn thuisland zijn de krantenkoppen nog erger. Het is elke week een storm van aandacht in Nederland. Hier in Duitsland heb ik meer rust. Duitsland is mijn meditatieland.”

De socialite zegt sterk te blijven omdat ze weet dat al die verhalen die over haar en haar vriend Niclas Castello de ronde doen niet echt zijn. ,,Je moet een behoorlijk dikke huid hebben", geeft ze toe. ,,Mijn truc is om de headlines niet meer te lezen, ze gewoon te negeren en door te gaan."

Toch vindt Sylvie het lastig dat ze niet uitgebreid haar liefde voor Niclas van de daken kan schreeuwen. ,,Dat is soms moeilijk. Ik ben heel blij en wil het echt vertellen. Maar ik moet leren van mijn leven en daarom zwijg en glimlach ik alleen en haal ik hoogstens mijn hand door mijn haar om mijn verlovingsring te tonen."

Sylvie kondigde haar verloving eind oktober aan. Zij en Niclas hebben nog maar enkele maanden een relatie. Begin juni zouden ze elkaar ontmoet hebben op het huwelijk van een wederzijdse vriendin.

Volledig scherm
© BRUNO PRESS
  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.