Talkshowmoeheid slaat toe in Nederland: ‘Lijkt allemaal op elkaar’

Nederland is talkshowmoe aan het worden. De kijkcijfers tonen het aan, het publiek klaagt en de deskundigen weten waarom. ,,De talkshows lijken te veel op elkaar met dezelfde gasten en voorspelbare onderwerpen.”

3 reacties

 • Jan Bergmans

  1 maand geleden
  Er wordt teveel onzin verkondigd in talkshows. Mensen hebben inmiddels andere kanalen gevonden. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard. Er zijn kuddes paarden over die talkshows heen geraasd het afgelopen jaar.
 • Jessica Berends

  1 maand geleden
  Vroeger waren serieuze talkshows voor de late avond, als aanvulling op een slaaptablet en een borreltje. Toen was het ook gebruikelijk om wat licht vermaak vroeger op de avond uit te zenden, DWDD, comedies, etc. Lol maken mag zeker niet meer vanwege covid/inclusief/woke/racisme? Het leven is lijden en niemand mag zich ergens door gekwetst voelen? Zend dan alleen testbeeld uit.
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  nou als je er een gezien hebt dan weet je genoeg. geldt ook voor het journaal waar je regelmatig geschiedenisles krijgt. amusement is ver te zoeken op tv. wat er uitgezonden wordt is het aankijken dus niet waard. daarom staat onze tv meer uit dan aan.