Volledig scherm
Jenelle Evans. © EPA

'Teen Mom-ster verzon doodgeschoten hond'

Realityster Jenelle Evans heeft het verhaal dat haar man hun hond heeft doodgeschoten verzonnen. Dat heeft de politie in haar woonplaats donderdag verklaard.

Volgens de Sheriff in Columbus County belde Jenelle eind april de politie om te rapporteren dat haar echtgenoot David de hond naar buiten had gegooid nadat het dier een bijtende beweging naar hun tweejarige dochter had gemaakt. De Teen Mom-deelnemer verklaarde dat ze daarna een schot had gehoord. Agenten kwamen op de melding af, maar vonden geen bloed of hondenlichaam.

Toen de politie de zaak in de weken daarna onderzocht, veranderde Jenelle haar verklaring. Ze beweerde toen dat ze nooit een schot had gehoord en geen idee had waar de hond was. Ze zou daarbij hebben toegegeven dat ze de zaak had gerapporteerd om publiciteit te genereren.

Het incident had een behoorlijke nasleep; de kinderbescherming liet twee van Jenelles kinderen uit huis plaatsen. Afgelopen week kreeg ze de voogdij over haar zoon (5) en dochter (2) terug. Ook werd ze ontslagen door MTV. De politie verklaarde donderdag dat het de zaak heeft gesloten en geen verdere stappen onderneemt tegen David.

  1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

    Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

    Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.