Tv-kijkers Yldou en Jesaja hebben geen kabel-tv meer, maar hebben gekozen voor abonnementen op vier verschillende streamingsdiensten.
Volledig scherm
PREMIUM
Tv-kijkers Yldou en Jesaja hebben geen kabel-tv meer, maar hebben gekozen voor abonnementen op vier verschillende streamingsdiensten. © Erik van 't Woud

Televisiekijker raakt weg kwijt in oerwoud van films, series en docu’s door vele streamingdiensten

Waar moeten we nu weer naar kijken? Er is al zo veel keuze en nu komen er volgend jaar weer drie nieuwe aanbieders bij. Dat betekent nog meer uitzoeken én betalen. Daar zitten kijkers niet op te wachten. 

4 reacties

 • johan Barn

  1 maand geleden
  eerlijk gezegd is het allebei niet best. op tv is al jaren weinig nieuw materiaal en krijg je inmiddels meer reclame dan inhoud. en op streaming ben je duur uit als echte kwaliteit zien en dus meerdere abonnementen nodig hebt.
 • Desirea Ter Stegen

  1 maand geleden
  De tv in een woord BAGGER! niet meer de moeite waard om te kijken toppunt is SBS6 hopeloos wat een drama kanaal 3X niks.
 • Els Weber-van Dreuten

  1 maand geleden
  Nee hoor, ik kijk alleen standaard televisie zonder extra netflix en hoe al die andere zooi heet. Er zijn genoeg zenders, vind altijd wel iets wat me interesseert.
 • Gijs Eeps

  1 maand geleden
  Over 5 jaar kijkt er niemand meer naar die wanstaltige televisie.
 1. Onderzoek toont aan: James Bond is een enorme viespeuk

  Onderzoek toont aan: James Bond is een enorme viespeuk

  Hij zet in elke film zijn leven op het spel voor koningin en vaderland door de strijd met megalomane schurken aan te gaan. Maar James Bond loopt nog meer risico’s in zijn beroep dan tot nu toe voor mogelijk werd gehouden. Vooral met de hygiëne neemt 007 het tijdens zijn vele reizen en amoureuze avonturen niet zo nauw. Dat blijkt uit een onderzoek van drie malaria-onderzoekers van het Nijmeegse Radboudumc die alle Bond-films onder de loep hebben genomen.