Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Tijs en Giovanca wilden het hun collega’s niet aandoen de gênantste Op1-gast te hebben

Journaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

12 reacties

 • H. van Ooijen

  2 maanden geleden
  Mevrouw De Jong meet zich de laatste tijd wel een erg ruime "broek" aan. Om de gewezen marktkoopman Gordon op niveau te gaan vergelijken met universitair docent Fleur gaat werkelijk alle perken te buiten. Met zoveel domheid is het beter om weg te gaan en dat heeft niets met Jinek te maken, maar meer met een gebrek aan maatschappelijk inzicht van mevrouw De Jong.
 • Erik de Jong

  2 maanden geleden
  Tja op social media had ze Gordon kunnen cancellen. Aan een talkshowtafel loop je dan schijnbaar weg. Kritiek of een afwijkende mening is ongewenst in de huidige samenleving.
 • Wilma van Well

  2 maanden geleden
  Mevrouw de Jong vond de reactie vanGordon nog wel meevallen. Nou, ik niet! Hij zit er alleen maar ter meerdere eer en glorie voor zichzelf. Ik geef haar groot gelijk dat ze weg liep. Dat je überhaupt met dat persoon in een ruimte zit. Yak!
 • Geert Loermans

  2 maanden geleden
  @ van Aa en Smulders, misschien zouden jullie een les Maatschappijleer kunnen volgen, dan zou je iets van die weggelopen mevrouw, zoals Angela haar hooghartig noemde, een naam was waarschijnlijk te moeilijk, snappen en die hork Gordon veroordelen.
 • E. Busch

  2 maanden geleden
  @JS: "Gewoon je eigen mening mag niet meer" Hoe is uw uitspraak eigenlijk te rijmen met het feit dat u die mening hier gewoon mag verkondigen zonder enige sanctie? Zomaar een vraag die mij kan helpen een eigen mening te vormen....