Volledig scherm
© anp

Tim Douwsma stapelverliefd op zijn jeugdvriendin Elske

Tim Douwsma heeft zijn droomvrouw gevonden. De 31-jarige zanger is helemaal gelukkig met zijn jeugdvriendin Elske.

,,Ik ken haar al mijn halve leven", zegt Douwsma in De Telegraaf. ,,Ik was zestien, het was de tijd dat ik nog dacht gymleraar te worden en in Heerenveen het CIOS deed. Daar ging ik vanuit ons dorp met de bus naartoe en elke dag zat ik in spanning of zij in haar dorp ook zou instappen. We hadden toen wel contact, maar Elske had al een vriend en daardoor werd het niets."

Toen haar relatie jaren later uitging en ook de relatie van Douwsma met model Jessie Jazz Vuijk op de klippen liep, stelden wederzijdse vrienden voor dat de twee zouden gaat daten. ,,Enfin, toen zagen we elkaar dus en besloten we eens af te spreken", vertelt Tim. De twee gingen suppen, ook wel peddelsurfen, op hun eerste date. ,,Op die plank keek ik haar op zeker moment van opzij aan en besefte ik: ja, ze hebben gelijk, dit is mijn droomvrouw!”

  1. Geblesseerd tieneridool Billie Eilish (17) wordt zaal in gedragen voor intiem concert bij 3FM

    Gebles­seerd tiener­idool Billie Eilish (17) wordt zaal in gedragen voor intiem concert bij 3FM

    Slechts zestig fans van het Amerikaanse fenomeen Billie Eilish waren vanmiddag getuige van een ongebruikelijk intiem concert van hun 17-jarige idool. De 3FM-exclusive, voorafgaand aan een groot optreden dat Eilish morgen in Tivoli geeft, zorgde voor een stormloop op de tickets die de zender de afgelopen weken weggaf. Vele tienduizenden fans bestormden 3FM per mail, app en telefoon om een kaartje te bemachtigen.