Tim Hofman tot eind van het jaar uit de roulatie door naweeën vechtpartij in Nijmegen

videoPresentator Tim Hofman zal zeker tot eind van het jaar rust moeten houden. Hij raakte in augustus gewond bij het online-programma #BOOS, toen hij geslagen werd door de Nijmeegse vastgoed-baas Ton Hendriks. Behalve een gebroken kaak blijkt hij toen ook een hersenschudding te hebben opgelopen. Hofman is te snel weer aan het werk gegaan en kampt nu nog met de naweeën, bevestigt BNNVARA.

Volledig scherm
Tim Hofman met sidekick Marije. © YouTube #Boos
Quote

Ik zit nu thuis een beetje kleurplaten te maken en ik slaap.

Tim Hofman

,,Ik ben echt beurs geslagen”, zegt Tim Hofman in zijn nieuwste YouTube-video. ,,Ik heb constant koppijn, ik zit nu thuis een beetje kleurplaten te maken en ik slaap.’’

Hofman bezocht in augustus het kantoor van de huisbaas omdat een stel studenten bij #BOOS had geklaagd over de woonomstandigheden in hun huis. Nadat het BNN-gezicht poolshoogte heeft genomen in de woning, gaat hij samen met een paar studenten langs bij de eigenaar van het pand. Daar loopt het gesprek helemaal uit de hand. De huisbaas slaat er met nog een andere man op los. Camera's worden vernield en meerdere personen raken gewond.

In het ziekenhuis wordt geconstateerd dat de kaak van Hofman is gebroken. Nu blijkt dat daar ook een hersenschudding bij kwam kijken. De eerste maand werd dat niet opgemerkt. ,,Ik ben daar doorheen gelopen en daardoor heb ik nu de hele tijd koppijn.’’

Hij moet nu tot het eind van het jaar rust houden. De presentatie van #BOOS wordt tot die tijd door BN'ers overgenomen.

  1. Dit zijn de acht slinkse verleidsters in nieuw seizoen Temptation Island

    Dit zijn de acht slinkse verleidsters in nieuw seizoen Temptation Island

    RTL 5 en de Vlaamse omroep VIJF maakten gisteren bekend wie de acht mannelijke verleiders zijn in het nieuwe seizoen van Temptation Island: vanaf donderdag 1 februari te zien op beide zenders. Vandaag werden ook de acht vrouwen gepresenteerd die, net als de hunks, stevig gaan stoken in de relaties van vier deelnemende koppels. Dit zijn de acht dames die ongetwijfeld voor de nodig onrust gaan zorgen. ,,Er bestaan geen mannen die verleiding door een sexy vrouw kunnen weerstaan'', aldus Yasmine: één van de beauty's.