Johan Derksen.
Volledig scherm
Johan Derksen. © ANP Kippa

Toto stopt met sponsoring van Vandaag Inside, Derksen raakt ook radioshows kwijt

Ook kansspelbedrijf Toto stopt per direct de ‘jarenlange samenwerking’ met tv-programma Vandaag Inside vanwege de uitspraken over seksueel grensoverschrijdend gedrag van voetbalanalist Johan Derksen. De presentator zei dinsdag in Vandaag Inside dat hij ergens begin jaren zeventig een bewusteloze, dronken vrouw met een kaars had gepenetreerd - een dag later zwakte hij dat verhaal weer af. 

21 reacties

 • Wouter Steman

  11 maanden geleden
  Gelukkig zijn er nog mensen zoals Jolink die gewoon de waarheid durven zeggen. Dit kaars gedoe wordt opgeblazen tot een absurd groot iets. Het is niet eens bekend of het waar is gebeurd of niet. Zo'n D66 #metoo incident is vele malen groter, maar daar hoor je niemand meer over. Kaag zit er nog steeds.
 • Johan Derksen

  11 maanden geleden
  @ Bennie Jolink, Wat zou jouw commentaar geweest zijn op J. D. als het jouw dochter was geweest die toen der tijd met een kaars was verkracht en dat jaren later nog te horen krijg via dat flut programma dat alleen maar op sensatie uit is en andere te kwetsen, zo zie ik vi ? Geef daar dan maar eens een eerlijke antwoord op.
 • Reinier van Heteren

  11 maanden geleden
  Wat een walgelijke vent is Johan Derksen! Sorry dat ik het zeg!
 • Mattie Veld

  11 maanden geleden
  Je kunt wel merken dat we afstammen van die zogenaamde preutse calvinisten, nu de brandstapel nog. Ach nee, dat waren andere tijden, je kunt zeggen wat je wilt, maar hierin had hij wel gelijk.
 • Elbert Jansen

  11 maanden geleden
  Wat een flauwekul van Toto om de sponsoring van VI te verbreken. Jarenlang is Johan Derksen een van de boegbeelden geweest van Toto en om een uitspraak van wat er 50 jaar geleden misschien zou zijn gebeurd stoppen ze de samenwerking. Je zou bijna voor straf geen toto-formulier meer invullen. Wat een eikels! Wat een k*tland is Nederland geworden om in de termen van Johan te spreken.