Trevor Noah.
Volledig scherm
Trevor Noah. © Jae C. Hong/Invision/AP

Trevor Noah in tranen bij afscheid van The Daily Show

Trevor Noah heeft gisteravond met tranen in zijn ogen afscheid genomen van The Daily Show. De Zuid-Afrikaanse presentator was zeven jaar lang de host van het Comedy Central-programma en gebruikte de laatste vijftien minuten van de uitzending om zijn ervaringen met het programma te delen en advies te geven aan het publiek.

 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?
 2. Rachel Hazes: ‘Yvonne Coldeweijer mag mij best gecremeerde kroket noemen, als zij daar gelukkig van wordt’

  Rachel Hazes: ‘Yvonne Coldeweij­er mag mij best gecremeer­de kroket noemen, als zij daar gelukkig van wordt’

  Yvonne Coldeweijer mag Rachel Hazes tóch ‘gecremeerde kroket’ blijven noemen. Dat laat Rachel dinsdag zelf weten middels een verklaring op Instagram. Twee weken geleden bepaalde de rechter dat de roddelvlogger de weduwe van wijlen André Hazes niet meer zo mag typeren. ‘Mijn advocaat zal aan haar advocaat bevestigen dat er hiervoor geen beroep op dwangsommen wordt gedaan.’