• BUMP • Houston, we got a babybump🌿 #bumpbump #overdehelft #preggo

Een foto die is geplaatst door null (@topraky) op

Trotse Toprak Yalciner showt babybump

Centraal Medisch Centrum-actrice Toprak Yalçiner (30) kan niet meer verbergen dat ze zwanger is, nu haar buik echt te zien is. ,,Houston, we've got a babybump'', roept ze vandaag trots uit bij een spiegelselfie vanuit haar appartement.

Was eerder niet bekend wanneer Toprak precies is uitgerekend van haar eerste kindje, nu wordt duidelijk dat ze ruim 20 weken op weg is. Via Instagram wordt ze overladen met berichtjes van fans die vinden dat ze een mooi buikje heeft.

Toprak, die vanaf 2012 twee jaar lang te zien was als Nuran Baydar in Goede Tijden Slechte Tijden, heeft een relatie met de drie jaar jongere Mats. Ze koesterden jarenlang de wens een kindje te adopteren. ,,We zijn heel erg blij met de komst van de kleine'', aldus Toprak twee maanden geleden.

Volledig scherm
© BSR Agency
  1. Thomas van der Vlugt wint AD-award op YouTube-festival VEED
    prijzenregen

    Thomas van der Vlugt wint AD-award op You­Tu­be-fes­ti­val VEED

    De Nederlandse YouTube-ster Thomas van der Vlugt (25) heeft vandaag op het VEED-festival in Amsterdam de AD Journalistieke Aanmoedigingsprijs gewonnen. De onderscheiding werd hem uitgereikt tijdens de VEED Awards: de Oscars van de Nederlandse YouTube industrie. Van der Vlugt kreeg de prijs (10.000 euro) vanwege de journalistieke manier waarop hij werk maakt voor het filmkanaal. Vorig jaar won Défano Holwijn.