Twee talentvolle mensen zo rücksichtslos afserveren, zonder kans op verbeteren, doe je niet

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

5 reacties

 • Frank de Jager

  1 week geleden
  Als de commerciëlen opletten (RTL4 / SBS6) zou ik ze gelijk binnenhalen. Duiding van de dag aan het eind vd middag of begin vd avond. Ergens tussen 1700 en 2000. En bij SBS tevens ook nog voor laat in de avond. Top duo !
 • Cor Gootjes

  1 week geleden
  Zeg je lidmaatschap op.
 • Hendrik Horden

  1 week geleden
  De leiding van de NPO blinkt nogal uit in het voeren van een tamelijk zwalkend beleid. Je kunt je afvragen welke richting de NPO wil ingaan om kijkers aan te trekken en te behouden. Waar staat de NPO (nog) voor? Een meer eenduidige aanpak zou hierbij helpen in plaats van, zoals het erop lijkt, paniekvoetbal te spelen.
 • Robert Elfferich

  1 week geleden
  Zeker niet links genoeg. Sopbie vaak uitgesproken erg links.
 • Raimond Surquin

  1 week geleden
  Fidan was niet Woke en Hysterisch genoeg,Sophie is dat wel met haar heel hoog opgetrokken wenkbrauw,de mannen tellen sowieso al niet mee,behalve Sven!
 1. Fidan Ekiz en Renze Klamer per direct van De Vooravond afgehaald: ‘Ik sta perplex’

  Fidan Ekiz en Renze Klamer per direct van De Vooravond afgehaald: ‘Ik sta perplex’

  Fidan Ekiz en Renze Klamer moeten van BNNVara per direct stoppen met het presenteren van De Vooravond. Het nieuws komt onverwacht en beide presentatoren zijn verbijsterd. ‘Ik sta nog perplex’, laat Klamer weten. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand gaan een andere invulling geven aan de talkshow. Zij presenteren vanaf maandag 30 augustus afwisselend de talkshow tussen 19.00 en 20.00 uur bij BNNVara op NPO 1.
 2. Måneskin zorgt voor gekkenhuis bij Humberto: horde fans bij studio, gitarist springt op tafel
  video's

  Måneskin zorgt voor gekkenhuis bij Humberto: horde fans bij studio, gitarist springt op tafel

  De Italiaanse rockers van Måneskin hebben gisteravond flinke indruk gemaakt op kijkers van Humberto. De winnaars van het Eurovisie Songfestival sloten de talkshow af met een stevige vertolking van hun hit Zitti E Buoni, waarbij de gitarist zelfs voor de neus van Humberto Tan op tafel sprong. Op sociale media regende het complimenten, overigens niet alléén voor het optreden. ‘Mogen er meer shirtloze mannen op tv?’
 3. Angela de Jong wist dat het rommelde bij De Vooravond: ‘Maar dit zag ik niet aankomen’
  Play
  PREMIUM
  video

  Angela de Jong wist dat het rommelde bij De Vooravond: ‘Maar dit zag ik niet aankomen’

  Het besluit van BNNVara om Fidan Ekiz en Renze Klamer per direct van De Vooravond te halen komt voor Angela de Jong als een grote verrassing. De AD-columniste vertelt aan deze site dat ze wist dat Frans Klein, directeur video van de NPO, ontevreden was over het programma maar ze zag de wissel absoluut niet aankomen. ,,Ik ben benieuwd wat voor verschil Sophie en Khalid gaan maken.”