Suzan & Freek
Volledig scherm
Suzan & Freek © Brunopress

Tweede album Suzan & Freek verschijnt volgende maand

Suzan & Freek komen volgende maand met hun tweede album. De plaat heet Dromen In Kleur en verschijnt op 29 oktober, kondigde platenlabel Sony Music vandaag aan.

 1. Alec Baldwin: A-acteur maar nooit onbesproken
  PREMIUM
  profiel

  Alec Baldwin: A-acteur maar nooit onbespro­ken

  Van kwade opzet lijkt geen enkele sprake nadat Alec Baldwin (63) op een filmset een vuurwapen afvuurde op cameraregisseur Halyna Hutchins (42), die aan de gevolgen daarvan is overleden. Maar de acteur is inmiddels bekender om alle rellen en incidenten dan om zijn rollen. Het had niet veel gescheeld of de in New York geboren Baldwin was Batman in de gelijknamige film uit 1989 van Tim Burton. De felbegeerde rol ging uiteindelijk naar zijn collega uit Beetlejuice van een jaar eerder: Michael Keaton. Niet dat zijn carrière vervolgens in het slop raakte.
 2. Voor fataal schot Baldwin ging al eerder wapen af op set ‘Rust’, cameraploeg vertrok om onveilige werksituatie

  Voor fataal schot Baldwin ging al eerder wapen af op set ‘Rust’, camera­ploeg vertrok om onveilige werksitua­tie

  Enkele dagen voordat acteur Alec Baldwin per ongeluk het schot loste waarbij cameravrouw Halyna Hutchins om het leven kwam, waren er ook al problemen met een filmwapen tijdens de opnames van de film Rust. Dat schrijven de LA Times en showbizz-site Deadline. Zeker zes leden van de cameracrew verlieten de filmset enkele uren voor het fatale incident. Ze hadden geklaagd over de slechte arbeidsomstandigheden.