Volledig scherm
Britney Spears © Rich Fury/Invision/AP

Vader Britney Spears klaagt fan-account aan wegens laster

Jamie Spears, de vader van Britney, klaagt de man aan die achter het Instagram-account Absolutely Britney zit. Volgens de man, genaamd Anthony Stevens, zou het team van de zangeres positieve comments onder haar eigen sociale media-posts verwijderen, om zo de illusie te wekken dat ze hulp nodig heeft. 

Volgens de vader van de zangeres, die als curator over haar financiën gaat, klopt hier niets van en klaagt hij Stevens daarom aan. Dit meldt The Blast. Spears zegt dat zowel hij als Britney de afgelopen maanden de meest wilde verhalen voorbij hebben zien komen en fans haar team valselijk beschuldigen van het manipuleren van haar sociale media. Stevens doet volgens Jamie aan stemmingmakerij en 'helpt de ene na de andere leugen de wereld in over alles wat met Britney te maken heeft'.

Onjuistheden

,,Het is genoeg geweest. Niemand verwijdert commentaar van fans, laat staan dat Britney in een verkeerd daglicht gesteld zou worden. Stevens moet maar eens voelen dat zijn woorden en daden consequenties hebben en hij niet blind allerlei onjuistheden kan verspreiden," aldus Jamie. Spears klaagt Stevens aan voor laster en eist een, nog onbekende, schadevergoeding.

De afgelopen jaren was het vrij rustig rond Britney, maar afgelopen januari stelde ze haar Domination-concertreeks in Las Vegas voor onbepaalde tijd uit. Eind maart belandde ze met psychische problemen in een kliniek.