Volledig scherm
Frans Duijts © Foto ANP

Vader van Frans Duijts gisteravond overleden

Volkszanger Frans Duijts uit Tiel heeft afscheid moeten nemen van zijn vader (68). 'Gisteravond om 22:35 uur is mijn vader rustig ingeslapen in het bijzijn van zijn geliefde gezin', schrijft de aangeslagen zanger op Instagram. 

,,We zijn erg verdrietig en terneergeslagen nu mijn beste vriend en grootste fan er niet meer is. De band met mijn vader was erg bijzonder. Hij was mijn maatje en mijn voorbeeld. Samen met mijn gezin en familie gaan we dit grote verlies verwerken en een plekje geven. Ik hoop dat iedereen ons daarin de komende tijd de rust en ruimte gunt.’’

De vader van Frans, die net als zijn zoon werkzaam was bij het familiebedrijf Duijts Sloopwerken, ging vaak met zijn zoon mee naar optredens. 

Zijn ouders kwamen in het nieuws toen zij in 2013 thuis werden overvallen. De overvallers, vier mannen uit Tiel, zijn veroordeeld tot vier jaar cel. 

  1. GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloeding en twee zware operaties

    GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloe­ding en twee zware operaties

    Ze was de drakenmoeder in de immens populaire televisieserie Game of Thrones en al haar dromen leken uit te komen. Totdat Emilia Clarke op 24-jarige leeftijd in elkaar zakte in de kleedkamer van een fitnesszaal. Ze had een hersenbloeding. De Britse actrice vertelt voor het eerst over de hersenoperaties die ze onderging, hoe ze zich terug knokte, verder ging als Daenerys Targaryen en sinds vandaag een stichting is begonnen om jongeren te helpen revalideren na een hersenaandoening.