Volledig scherm
PREMIUM
© AP

Verfilming mangastrip Alita Battle Angel kostte 200 miljoen

james cameronOm zijn eerste speelfilm El Mariachi (1992) te financieren deed regisseur Robert Rodriguez mee aan een medisch experiment dat hem 7000 dollar opleverde. Zijn nieuwe productie, een verfilming van de mangastrip Alita: Battle Angel, kostte 200 miljoen dollar.

Zijn verleden als striptekenaar laat regisseur Robert Rodriguez (50) niet los. Tijdens het interview schetst hij aan de lopende band. Na afloop blijkt dat hij een serie tekeningen heeft gemaakt van de grote ogen van de hoofdpersoon uit zijn nieuwe film: de tengere, lenige cyborg Alita die vol zit met menselijke emoties, geheugenverlies en onvoorstelbare vechttechnieken.

  1. Geblesseerd tieneridool Billie Eilish (17) wordt zaal in gedragen voor intiem concert bij 3FM

    Gebles­seerd tiener­idool Billie Eilish (17) wordt zaal in gedragen voor intiem concert bij 3FM

    Slechts zestig fans van het Amerikaanse fenomeen Billie Eilish waren vanmiddag getuige van een ongebruikelijk intiem concert van hun 17-jarige idool. De 3FM-exclusive, voorafgaand aan een groot optreden dat Eilish morgen in Tivoli geeft, zorgde voor een stormloop op de tickets die de zender de afgelopen weken weggaf. Vele tienduizenden fans bestormden 3FM per mail, app en telefoon om een kaartje te bemachtigen.