Volledig scherm
Jennifer Lopez en Alex Rodriguez. © AFP

Verloofde van Jennifer Lopez is beroofd: half miljoen aan spullen uit auto

Voormalig honkballer, en verloofde van Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (44) is tijdens een inbraak in zijn auto beroofd van spullen ter waarde van een half miljoen dollar. Dat melden Amerikaanse media.

Rodriguez was afgelopen zondag in San Francisco om in opdracht van sportzender ESPN een honkbalwedstrijd te becommentariëren. Na afloop van de wedstrijd dineerde hij samen met collega’s van de productiecrew en precies op dat moment, tussen 9 en 11 uur ‘s avonds, werd zijn huurauto opengebroken. De gestolen spullen zouden bestaan uit elektronica, juwelen en een tas. Hoeveel waarde deze spullen precies hadden, is niet bekend.

Rodriguez’ woordvoerder vertelt volgens The New York Post dat het genoemde bedrag van 447.000 euro ‘overdreven’ was, maar wil verder weinig kwijt over het gebeuren. Sportzender ESPN noemt het een ‘zeer ongelukkig voorval’. ,,We zijn hard bezig om de situatie met de plaatselijke handhavers op te lossen’.

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez zijn sinds begin 2017 bij elkaar en kwamen in datzelfde jaar op de cover van het tijdschrift Vanity Fair met hun bijnaam, J-Rod. 

 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.