Vlaamse acteur opgepakt voor vermeend kindermisbruik na undercoveronderzoek

VIDEOEen Vlaamse acteur, bekend van jeugdprogramma’s, tv-series en kinderfilms, is vorige week opgepakt in een onderzoek naar vermeend kindermisbruik. Dat bevestigt het parket van Antwerpen na een undercoveronderzoek van de Nederlandse journalist Sven van der Meulen in samenwerking met het Belgische Het Laatste Nieuws.  

 1. Van kindermisbruik verdachte Nederlander op Filipijnen: ‘Het zijn mijn nichtjes en beste getuigen’

  Van kindermis­bruik verdachte Nederlan­der op Filipijnen: ‘Het zijn mijn nichtjes en beste getuigen’

  De 57-jarige Nederlander die op de Filipijnen is opgepakt op verdenking van kindermisbruik en mensenhandel claimt onschuldig te zijn. De drie minderjarige meisjes met wie hij incheckte in een hotel, zijn volgens hem de kinderen van zijn Filipijnse schoonzus. ,,Zij woont en werkt in Maleisië en haar zus en Nederlandse partner verzorgen de kinderen al jarenlang’’, zegt een Nederlandse kennis die eveneens op de eilandstaat woont tegen deze site.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.