Volledig scherm
© Videostill E! News

Voormalig tieneridool Chad Michael Murray heeft tips voor opvolgers

Jarenlang was de Amerikaanse acteur Chad Michael Murray (37) dankzij rollen in Freaky Friday, One Tree Hill, A Cinderella Story en Dawson's Creek één van de heetste acteurs in Hollywood. Die tijd ligt inmiddels achter hem, maar hij is niet te beroerd om wat wijze raad te delen met de ‘hotties’ van nu.

In een interview met E! News vertelt Chad bijvoorbeeld dat het ,,niet zo handig is om eerst proberen te daten met de moeder van je klasgenootje en als ze je vervolgens afwijst er dan alsnog met de dochter vandoor te gaan.’’ Daarmee doelt hij op de verhaallijn van de Disney-succesfilm Freaky Friday waarin Murray te zien was met Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis.

Ook de film A Cinderella Story -die vandaag precies 15 jaar geleden in première ging- krijgt er behoorlijk van langs. ,,Als je een meisje dat je dagelijks ziet ineens niet meer kan herkennen met een héél klein maskertje op, dan moet je écht naar de dokter’’, aldus Chad Michael Murray grappend in het interview. 

Tegenwoordig heeft de acteur het genre niet volledig gedag gezegd: hij speelt een gastrol in de dramaserie Riverdale.

  1. Peter Pannekoek ontbreekt bij show maar roast Ali B alsnog in keiharde video

    Peter Pannekoek ontbreekt bij show maar roast Ali B alsnog in keiharde video

    Sinds The Roast van Gordon brak Peter Pannekoek pas echt door bij het grote publiek. Bij Giel Beelen en Johnny de Mol was hij wederom van de partij en was keer op keer de ster van de avond. Bij de Roast van Ali B ontbreekt de cabaretier echter, maar hij kon het toch niet laten om nog even wat van zich te laten horen. ,,Vroeger waren er grenzen, totdat Ali B de dood van zijn eigen vader misbruikte om geld te verdienen.’’