Volledig scherm
© Daniel Kroll

Vriendin André Hazes te zien in programma over tienermoeders

Het programma Vier Handen op één Buik krijgt een vijfde seizoen, meldt BNNVARA. In het programma dat draait om tienermoeders, is dit jaar een rol weggelegd voor Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes. Ook Georgina Verbaan, Lucille Werner, Bobbi Eden, Leonie ter Braak, Patty Brard, Tatum Dagelet en Kim Kötter werken mee.

De bekende moeders helpen acht toekomstige tienermoeders tijdens hun zwangerschap, de bevalling en de periode daarna. Monique, die samen met zanger André zoon Andreas Martinus (André) kreeg, laat weten enthousiast te zijn over haar deelname.

Vorig jaar zorgde het programma op sommige momenten voor frustratie bij de kijkers. Zo vertelde 19-jarige Marlies over de groeiachterstand die haar baby opliep doordat ze verslaafd was aan energiedrankjes en sigaretten.

Vier Handen op één Buik is vanaf 24 januari te zien. De opnames zijn inmiddels achter de rug.

  1. Anouk slaat terug na kritiek op hardheid: 'Zeurende hoeren'
    Catfight

    Anouk slaat terug na kritiek op hardheid: 'Zeurende hoeren'

    Het vertrek van Kira Dekker uit The voice of Holland loopt uit op een online catfight tussen de Groningse zangeres en coach Anouk. De rockdiva haalt op Instagram hard uit naar de singer-songwriter, die na haar vertrek uit de RTL4-talentenjacht grappend twitterde dat ze chocolade ging eten en het Anouks schuld zou zijn als ze daar dik van wordt. ,,Het is niet mijn schuld, you stopt het zelf in your mond'', sneert Anouk terug.