Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Waarom zou je een uur lang naar een wannabe Genee, Gijp of Derksen kijken als het origineel daarna komt?

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

4 reacties

 • Ceciel Buijser

  1 maand geleden
  Wat jammer, @John Bluhman, dat je Gregory Sedoc niet op waarde weet te schatten. Hij was geen middelmatig atleet en hij weet wel degelijk waar hij het over heeft. Ik vind hem een verademing met zijn deskundige weetjes en zeer prettig om naar te kijken en te luisteren. Veel beter dan die (letterlijk) opgeblazen jongens die na steeds weer te lachen om voetballers die over de bal heen maaien, beginnen over de verrichtingen van paaldanseressen. Nou ja, ieder zijn meug, zullen we maar zeggen.
 • Geert Loermans

  1 maand geleden
  Kijk toch niet naar Talpa of RTL. Zonde van de tijd en de "inspanning ". Tussen 2 haakjes @Bluhmen, Sudok is een commentator die enthousiast en terzake kundig is. En wat de kwalificatie "matige atleet" hiermee te maken heeft ontgaat mij en komt denigrerend over.
 • Remko van Ekeren

  1 maand geleden
  Ik kijk eigenlijk weinig tv. Alleen de voetbal praatprogramma's kunnen mijn aandacht trekken. Ik weet dat ik dan gelijk in een hokje van " laag IQ, laag opgeleid" geplaatst ben. Maar laat de " hoog IQ en hoog opgeleiden maar naar de spel shows en herhaling van een herhaling kijken. Natuurlijk is het ene praatprogramma het andere niet. Maar ik kijk het gewoon graag. ... misschien binnenkort toch maar mijn eerste tatoeage laten zetten anders pas ik niet in de doelgroep.
 • John Bluhmen

  1 maand geleden
  Bij de BBC presenteren ex sporters een heel sportprogramma. Intelligent, keurig taalgebruik en relevant. Hier doen we het met zakkenvullende onzinpraters gelardeerd met een overmaat aan plakplaatjes. Bij studiosport zit de matige atleet Sudok die ineens overal verstand van heeft. Het domme volk bepaalt kennelijk de kwaliteit op de zenders..