Volledig scherm
Wendy van Dijk. © ANP

Wendy van Dijk keert definitief terug met Hart in Aktie

Zestien jaar nadat Wendy van Dijk met de Gouden Televizierring naar huis ging voor Hart in Aktie keert ze met dat programma terug op SBS 6 om mensen met grote en kleine problemen te helpen. ,,Het is me altijd aan het hart gegaan", vertelt ze tegen deze site. 

In een video doet Wendy een oproep om mensen op te geven die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. ,,We gaan mensen helpen die onze hulp hard nodig hebben. We willen proberen om echt het verschil te maken in hun leven. Dus, ken jij iemand die werkelijk waar alles geprobeerd heeft om het probleem zelf op te lossen, maar is dat niet gelukt? Mail dan naar Hart in Aktie.”

Wendy vertelt dat het haar idee was om de reeks weer terug op de buis te brengen. ,,Het is me altijd aan het hart gegaan. Het moet een soort Hart in Aktie 2.0 worden.” Ook geeft ze aan dat het mogelijk is dat er ook oude fragmenten worden gebruikt in de nieuwe serie.

Het programma was de afgelopen jaren nog regelmatig te zien op de zender nadat Wendy er in 2006 mee stopte. Natasja Froger, Leontine Borsato en Airen Mylene kropen alle drie in de rol van presentatrice.

Lees later deze week een uitgebreid interview met Wendy van Dijk op deze site.

 1. Presentatrice diep door het stof na belachelijk maken prins George (6) vanwege ballet
  UPDATE

  Presenta­tri­ce diep door het stof na belache­lijk maken prins George (6) vanwege ballet

  Good Morning America-presentatrice Lara Spencer (50) heeft zich de woede van duizenden kijkers op de hals gehaald na het publiekelijk belachelijk maken van prins George, de derde in lijn voor de Britse troonopvolging. Spencer barstte gisteravond in lachen uit toen ze onthulde dat de 6-jarige zoon van William en Kate Middleton balletlessen gaat volgen. ,,Jongetjes uitlachen omdat ze dansen, dat is zo triest!”
 2. Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

  Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

  Het is intussen één van MTV’s meest iconische momenten. Kanye West liet zich in 2009 tijdens de uitreiking van de Video Music Awards (VMA’s) niet bepaald van zijn beste kant zien. De zanger - die bekend staat om zijn grootspraak en arrogante houding - bestormde tijdens de speech van Taylor Swift het podium en schreeuwde dat volgens hem de verkeerde artieste de trofee gewonnen had. Nu, tien jaar na het bewuste moment, komt eindelijk aan het licht wat er zich daarna afspeelde.