De Meilandjes.
Volledig scherm
De Meilandjes. © ANP Kippa

Wijnen, wijnen, wijnen wordt werkelijkheid bij de Meilandjes

Met hun lijfspreuk 'wijnen, wijnen, wijnen' was het te verwachten dat de familie Meiland haar eigen druivennat krijgt. Het populaire televisiegezin koos zelf wijnen uit voor La famille Meiland, die vanaf 6 december te koop zijn, zo kondigde Martien donderdag aan op Instagram.

Omdat hun chateau in Frankrijk de komende jaren is volgeboekt, wilden de Meilandjes hun favoriete wijn graag naar Nederland brengen. ,,We zijn de hele dag bij een wijnboer geweest waar we hebben geproefd", vertelt Martien in een filmpje op Instagram. Ze kozen voor een merlot, een chardonnay en een rosé.

De avonturen van de wijnliefhebbers, die de Gouden Televizier-Ring hebben gewonnen, zijn rond de kerst weer te zien op SBS6. Wanneer de speciale afleveringen van Chateau Meiland te zien zijn, is nog niet bekend. Het populaire programma trok wekelijks rond een miljoen kijkers.

We brengen de smaak van het Chateau naar Nederland! Haal onze héérlijke huiswijnen in huis! La Famille Meiland in de heerlijke kleuren rood, wit en/of rosé. Bestel ze alvast via wijnvoordeel.nl/meiland #wijnen #wijnen #wijnen #meiland

8,822 Likes, 752 Comments - Martien Meiland (@martienmeiland) on Instagram: "We brengen de smaak van het Chateau naar Nederland! Haal onze héérlijke huiswijnen in huis! La..."